Globulete din hartie faucet manual

Dec 04, 2014 Decoratiuni de Craciun relizate manual in tehnica papier mache (pasta de hartie) by Vladimir Stanescu Diana Epure Globulete handmade din hartie Globulete handmade cu un aspect modern si foarte usor de facut. Folosesti doar materiale pe care oricine le are prin casa, precum ata, ac, un sablon pentru a trasa cercuri, foarfeca, o rigla, un creion, lipici si benzi elastice.

Fulg de hartie. 24. Din nasturi. Sarbatori Fericite! Decoratiuni de Craciun din luminite pentru interior: 7 idei. Ce magic lucesc luminitele de Craciun. Iata 7 idei de decoratiuni cu luminite care pot transforma orice casa intro lume magica.

In definitiv, a crea aceasta atmosfera magica face parte din fericirea frumoaselor seri de decembrie. Articole din globuri facute manual scrise de springflower24. Am invatat aceasta decoratiune cand eram mica de la o vecina si de atunci, aproape in fiecare an in apropierea Craciunului incep realizarea a noi asemenea globulete.

Astazi am facut un nou model de glob din hartie si a iesit atat de frumos ca mam gandit sa il impartasesc cu voi. Lam numit globuletevantai deorece forma de la care porneste este simplul evantai pe care lam invatat in copilarie. Aceste decoratiuni de Craciun, facute manual, iti dau liber la creativitate, asa ca poti sa adaugi orice alte elemente pe care le ai la indemana si se potrivesc. Decoratiuni din hartie colorata: Tai si lipesti bucatele de hartie dupa bunul plac, in forma de stelute, inimioare sau fulgi de zapada.

Puteti agata la sfarsit mici globulete sau ghirlande stralucitoare, dupa bunul vostru plac. De asemenea, puteti aplica mici crengute pe orice lucrusor din casa pe care doriti sa il ascundeti, sau de ce nu, sa il faceti mai frumos. Fulg din hartie dintro foaie de matematica. Decoraiuni Tutorial. Decoraiuni de Crciun din hrtie Mo Crciun origami. Decoraiune Crciun din fii quilling Crciuni din panglic saten. Brazi de Crciun mpodobii cu ornamente realizate manual Zilele trecute am fost n vizit la colegii din alt departament care iau mpodobit birourile cu decoraiuni fcute de ei att de frumos nct iam ludat la toat lumea.

i cum undes muli, puterea crete am vzut acolo idei superbe de decoraiuni fcute manual i am furat i eu cteva idei. Decoratiuni de iarna facute manual globulete de diferite forme, din materiale variate.

Daca tot am vorbit de sticla, atunci aflati ca pana si o banala solnita isi poate asuma Globulete din hartie faucet manual rol de corativ de Craciun. Daca altora lea iesit, cu siguranta va va iesi si voua. Ornamente De Craciun Facute Manual Din Hartie. Decoratiuni de Craciun facute manual. Ornamente de craciun facute manual 15. 053. 03: 31 min. Acasa de Craciun 5.

269. 03: 55 min. aproape in fiecare an in apropierea Craciunului incep realizarea a noi asemenea globulete. Arata foarte frumos in brad si sunt tare Putei face ornamente de Craciun din hrtie, cu puin sclipici i puin culoare! Vezi si pagina 2 decoratiuni de craciun din hartie tehnica quilling!

1 2 3. Navigare in articole: Paltoane, jachete, pardesie arta de a arta perfect.Phone: (720) 305-9355 x 7830

Email: [email protected]